U Vojvodini ove godine 12.000 novih radnih mesta

Bez autora
Jan 05 2011

Pokrajinski sekretara za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je danas da će u Vojvodini ove godine, zahvaljujući politici zapošljavanja vlasti na svim nivoima, biti zaposleno oko 12.000 ljudi.Polovina tog broja biće zaposlena realizacijom pokrajinskih i lokalnih akcionih planova, a druga polovina kroz programe Nacionalne službe za zapošljavanje. Osnovni cilj pokrajinske vlade je da se ove godine zadrži isti nivo nezaposlenosti od blizu 200.000 kao u 2010, a po mogućnosti da se smanji makar za pet procenata.

U Vojvodini ove godine 12.000 novih radnih mestaPokrajinski sekretara za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je danas da će u Vojvodini ove godine, zahvaljujući politici zapošljavanja vlasti na svim nivoima, biti zaposleno oko 12.000 ljudi.

"Polovina tog broja biće zaposlena realizacijom pokrajinskih i lokalnih akcionih planova, a druga polovina kroz programe Nacionalne službe za zapošljavanje", dodao je on na konferenciji za novinare u pres sali Vladi Vojvodine, posvećenoj radu resora na čijem je čelu.
 
Prema njegovim rečima, osnovni cilj pokrajinske vlade je da se ove godine zadrži isti nivo nezaposlenosti od blizu 200.000 kao u 2010, a po mogućnosti da se smanji makar za pet procenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik